+ ще 183 громади!

Звільнення директора департаменту гуманітарної політики

ОСВІТА

Протягом цього року в системі освіти й культури міста відбулося велика кількість негативних змін, які повністю дестабілізували ситуацію в галузі й дискредитували міську владу, міського голову, реформування системи освіти, впровадження НУШ. В результаті впровадження наказу 29, сотні працівників освітньої галузі залишилися без роботи. Заклади освіти залишилися без тех.персоналу, що призводить до зниження рівня життєдіяльності учнів й рівня освітніх послуг.
Масове звільнення директорів шкіл й подальший конкурс на вакантні посади повністю дестабілізував ситуацію в школах, заклади освіти не були певним чином підготовлені до учбового року. Процедура проведення конкурсу взагалі дискредитувала систему управління освітою. Конкурс відбувся не прозоро, з великою кількістю порушень.
Необгрунтовано підвищення вартість навчання в школах естетичного виховання, відсутня концепція розвитку цих шкіл. Підхід до реформування з боку департаменту більш ніж непрофесійний, що може привести до повного руйнування галузі.
У департаменту гуманітарної політики, його керівництва, повністю відсутня комунікація з громадськістю міста, що обурюється містян.
На даний момент планується скорочення медичних працівників в закладах освіти, що призводить до порушення ЗУ про освіту й не забезпечує безпечне перебування дітей у школах й отримання їми якісної освіти.
Враховуючи викладене, вважаю подальше виконання обов'язків директора департаменту гуманітарної політики К. Сушко недоцільним.

Дата створення:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 616 осіб з 1000 необхідних.