+ ще 172 громади!

Будівництво стадіону та ремонт паркану КЗО "НВК № 137 "ЛІЦЕЙ-ЗНЗ" ДМР

Шановні мешканці міста, громада жилих масивів Тополя 1,2,3!
Просимо підтримати петицію з будівництва стадіону та ремонту паркану школи-ліцею № 137, що на ж/м Тополя-3.
Вже десятки років учні школи проводять уроки фізичного виховання та спортивні заходи на території, де вигулюють собак та яка абсолютно не має жодних ознак стадіону (залишки воріт покосилися, бігової доріжки немає взагалі й т.і.).
До речі, на жилових масивах Тополя – 1,2,3 взагалі немає сучасного стадіону для проведення спортивних заходів для дітей та молоді.
Крім того, доступ до шкільного двору мають усі охочі, в зв’язку з практично відсутнім парканом школи – частина паркану відсутня взагалі, частина має дірки, через які на територію школи заходять сторонні.
Звернення щодо ремонту стадіону та паркану до даного часу лишалися без розгляду.
Звертаємося до міської влади з проханням:
1. Зробити капітальний ремонт паркану КЗО "НВК № 137 "ЛІЦЕЙ-ЗНЗ" ДМР
2. Побудувати новий сучасний стадіон КЗО "НВК № 137 "ЛІЦЕЙ-ЗНЗ" ДМР для дітей та молоді, який буде мати бігову доріжку, футбольне поле, баскетбольну та/або волейбольну площадку, вуличний спортивний інвентар та інше.

Розглянувши електронну петицію про будівництво стадіону та ремонт паркану Комунального закладу освіти «Навчально-виховний комплекс № 137 «Ліцей - загальноосвітній навчальний заклад» Дніпровської міської ради, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 24.10.2018 № 43/36 (зі змінами), Протокол №8 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 07.05.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.