У 2019 році облаштувати наземний паркінг на вулиці Шолом Алейхема

Запаркуватися у Дрогобичі, не порушивши ПДР, практично не можливо - паркомісць бракує катастрофічно. Безліч торгових центрів в центральній частині міста (збудованих дивним чином без будь-яких паркінгів) та напівстихійний ринок спричинили потік людей і наплив машин. В результаті авто стоять вздовж доріг, на тротуарах і в зелених зонах.
Незручності відчувають як містяни, так і гості міста (в т.ч. туристи, які відівідують Дрогобич на великих туристичних автобусах).
Тривалий час в стінах міської ради та громадському секторі обговорювали ідею створення наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхема. Однак, далі слів і ідей справа не пішла.
У зв'язку з тим, що попереду розгляд бюджету міста на 2019 рік, вимагаємо:
1. Прийняти рішення Дрогобицької міської ради про облаштування наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхема у Дрогобичі (від вул. Малий Ринок до вул Мазепи)
2. Прийняти усі необхідні організаційні рішення для забезпечення безперешкодної можливосі виконання проекту.
3 У бюджеті міста Дрогобич на 2019 рік передбачити статтю витрат "Облаштування наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхема (від вул. Малий Ринок до вул Мазепи) "
4. Провести прозорий тендер на виконання цих робіт у 2019 році (з недопущенням до робіт фірм, які помічені у Дрогобичі в схемах і розігруваннях тендерів між собою чи пов'язаними людьми)
5. Облаштувати зручний, комфортний і цивілізований наземний паркінг на вулиці Шолом Алейхема (від вул. Малий Ринок до вул Мазепи) до кінця 2019 року.

Шановна Маріє Василівно. На сесії Дрогобицької міської ради було розглянуто рішення "Про облаштування наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхема (від вул. Малий Ринок до вул. Мазепи)" та підтримано депутатами міської ради.

Рішення сесії: