Навіщо придумувати «РОВЕР», який вже є?)

По вулиці Бориславській, 8 в м. Дрогобич споруджено спортивний майданчик «Найкраще дозвілля для родини». Навпроти цього майданчика розміщені два великих багатоповерхових житлових будинки, мешканці яких як дорослі так і діти можуть його відвідувати, однак щоб туди потрапити необхідно переходити дуже широку проїжджу частину дороги, що є небезпечним для їх життя і здоров’я!!!
А НАВІЩО???
Якщо, позаду будинку № 19 по вул. Бориславська вже існує понад 40 років спортивно-дитячий майданчик та міні футбольне поле, який потребує оновлення і доцільніше було б перенести майданчик «Найкраще дозвілля для родини» у тихіший та безпечніший, наявний майданчик, доповнивши його новими елементами.
Рішення виконкому щодо розміщення спортивного майданчику не сприятиме реалізації його основного завдання, а саме забезпеченню спокійного проведення дозвілля та здорового розвитку молоді, адже ні батьки, ні діти не зможуть без тривоги відпочивати та проводити час, займаючись спортом за таких умов.
ВИМАГАЮ у Дрогобицької міської ради перенести спортивний майданчик «Найкраще дозвілля для родини» у внутрішній двір житлового кварталу, що знаходиться на протилежній стороні дороги по вул. Бориславській, 19, м. Дрогобич.
Прошу підтримати дану петицію)

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 червня петицію підписали 29 осіб з 65 необхідних.