Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Капітальний ремонт спортивного майданчика з облаштуванням штучного покриття футбольного поля.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МУЗИКА ПАВЛО ОЛЕКСІЙОВИЧ

У відповідь на електронну петицію про виділення коштів на фінансування розробки проекту «Енергодарський навчально-виховний комплекс №5 за адресою: Запорізька область, місто Енергодар, вул.Воїнів-Інтернаціоналістів, 32 - капітальний ремонт спортивного майданчика з облаштуванням штучного покриття футбольного поля», відкриту та розміщену на сайті Єдиної системи місцевих петицій, підтриману мешканцями міста у кількості 152 осіб (станом на 04.10.2017), виконавчий комітет Енергодарської міської ради повідомляє наступне.
З огляду на те, що петиція набрала необхідну кількість голосів у встановлений строк, вона була прийнята до роботи та мала бути розглянута на засіданні Енергодарської міської ради впродовж 10 робочих днів. На жаль, засідання Енергодарської міської ради, призначене на 11.10.2017, не відбулось через відсутність кворуму.
Інформація про дату та час проведення наступного пленарного засідання міської ради, на якому розглядатиметься порушене в петиції питання, буде розміщена на офіційному сайті Енергодарської міської ради (http://www.en.gov.ua) після видання відповідного розпорядження.

Станом на 18 жовтня надано відповідь на 3 петиції Переглянути