+ ще 141 громадa!

Зупинити незаконне паркування авто в Міському парку.

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

В Міському парку «На честь 30-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників» водії незаконно долають бордюр, проїжджають по пішохідній доріжці та залишають свої авто в лісі біля дитячого майданчика-фортеці. Прошу зупинити незаконний в’їзд та паркування авто в парку і цим самим забезпечити порядок та безпеку для відвідувачів.

Дата створення:

Шановний Андрію Павловичу!

На Вашу електронну петицію про зупинення незаконного паркування авто в Міському парку, відкриту та розміщену на сайті Єдиної системи місцевих петицій 17.11.2017, підтриману мешканцями міста у кількості 27 осіб (станом на 15.02.2018), виконавчий комітет Енергодарської міської ради повідомляє наступне.
З огляду на те, що Ваша петиція не набрала необхідної кількості голосів у встановлений строк, вона зареєстрована 15.02.2018 як колективне звернення за вх.№0167/01-05-17-Ко/СП, подальший її розгляд відбуватимуться відповідно до Закону України “Про звернення громадян”. За результатами розгляду петиції Вам буде надана додаткова інформація.

Станом на 24 травня петицію підписали 27 осіб з 150 необхідних.