+ ще 141 громадa!

Сделать освещение перед институтом им. Хеноха

Вечером люди ходят в магазин "Оптовик" по тротуару перед институтом им. Хеноха. Тротуар там неровный, и больше похож на полосу препятствий. Освещения нет, и в потемках можно считать за большое счастье, если удалось там пройти, не подвернув ногу, или не вступив в лужу.

Дата створення:

Шановний Сергію Миколайовичу!

За результатами розгляду електронної петиції щодо вжиття невідкладних заходів для облаштування вуличного освітлення перед інститутом ім.Хеноха Р.Г., зареєстрованої як колективне звернення з огляду на ненабрання необхідної кількості голосів у встановлений строк (вх.№0266/01-05-17-Ко/СП від 12.03.2018), виконавчий комітет Енергодарської міської ради повідомляє, що роботи з усунення зазначених у петиції недоліків включено до бюджетного асигнування на 2018 рік. Згідно з розпорядженням міського голови №312-р від 07.11.2017 «Про передачу основних засобів» освітлення перед інститутом ім.Хеноха Р.Г. знаходиться на балансі комунального підприємства «Комунальні системи» Енергодарської міської ради. Саме цим підприємством і буде виконано ремонт освітлення після отримання бюджетних коштів.

Станом на 20 травня петицію підписали 35 осіб з 150 необхідних.