Про скасування рішень виконкому №105 від 27.04.2017 р. та №21 від 25.01.2018 р.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

В зв'язку з бездіяльністю комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків пропонуємо скасувати рішення №105 від 27.04.2017 р. (про її створення) та та №21 від 25.01.2018 р. (про її новий склад, терміни підготовки тендерної документації та проведення конкурсу в тому числі).
Не дамо "спеціалістам", які ввійшли до складу "оновленої" комісії, обирати для повністю непроінформованого з даного питання населення управителів на свій смак. А до складу наступної комісії вимагаємо обов'язково включити представників громадськості.

Шановний Севастяне Олександровичу!

Енергодарська міська рада повідомляє, що електронна петиція про скасування рішення виконавчого комітету Енергодарської міської ради від 27.04.2017 №105 «Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Енергодарі» та рішення виконавчого комітету Енергодарської міської ради від 25.01.2018 №21 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2017 №105 «Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Енергодарі» була розглянута на сесії Енергодарської міської ради 12.04.2018, але рішення з цього питання не було прийнято.

Петицію підписали 152 особи з 150 необхідних.