Визнання Енергодарський міською радою Російську Федерацію країною агресором та окупантом!

ІНШІ

З огляду на окупацію Криму , військової агресії на Донбасі , загинувшими на війні з окупаційними військами РФ містянами та полоненим і незаконно осудженим Євгеном Пановим. Захоплення військових катерів , вбивства та поранення українських військових. Визнати Російську Федерацію як країною агресором та окупантом!

Дата створення:

Шановний пане Олексію!

Виконавчий комітет Енергодарської міської ради на Вашу петицію від 25.02.2019 щодо визнання Російської Федерації країною агресором (вх.№0253/01-05-17-Ко/СП), адресовану Енергодарській міській раді, повідомляє, що зазначена петиція не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку (66 голосів зі 150) для того, щоб бути розглянутою на пленарному засіданні Енергодарської міської ради.
Враховуючи зазначене, оскільки порушене у петиції питання не віднесено до повноважень виконавчих органів Енергодарської міської ради, виконавчий комітет міської ради позбавлений можливості задовольнити її.

Станом на 21 вересня петицію підписали 66 осіб з 150 необхідних.