Зняти з займаної посади секретаря Енергодарської міської ради

ІНШІ

Вимагаємо зняти з посади секретаря міської ради Нікітіну Лесю Олександрівну як таку, яка не виконує своїх посадових обов’язків, передбачених Законом України Про місцеве самоврядування, у повному обсязі, , а саме - не сприяє депутатам ради у здійсненні їх повноважень; не організує підготовку сесій ради; не забезпечує оприлюднення проектів рішень ради відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" та інших законів.

Шановна пані Катерино!

На Вашу електронну петицію про зняття з посади секретаря Енергодарської міської ради, відкриту та розміщену на сайті Єдиної системи місцевих петицій 07.05.2019, підтриману мешканцями міста у кількості 208 осіб (станом на 08.05.2019), виконавчий комітет Енергодарської міської ради додатково повідомляє, що проект рішення з порушеного Вами питання 08.08.2019 був винесений на розгляд засідання позачергової тридцять другої сесії Енергодарської міської ради 16.05.2019 відповідно до розпорядження міського голови від 06.08.2019 №249-р «Про продовження тридцять другої сесії міської ради».
Вищезазначений проект рішення був прийнятий та підтриманий 19 депутатами Енергодарської міської ради. Тобто, за результатами голосування Вашу петицію підтримано.

Петицію підписали 233 особи з 150 необхідних.