+ ще 141 громадa!

Про заборону перенесення Фастівської дитячої консультації

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

На сьогоднішній день є не припустимим перенесення Фастівської дитячої консультації в Фастівську міську районну лікарню, оскільки на одному поверсі будуть приймати терапевти хворих людей (різний спектр захворювань), а з іншої сторони - будуть приймати маленьких діток, це суперечить Закону України "Про основи законодавства України про охорону здоров'я" "Кожна людина має природне невід'ємне і непорушне право на охорону здоров'я. Суспільство і держава відповідальні перед сучасним і майбутніми поколіннями за рівень здоров'я і збереження генофонду народу України, забезпечують пріоритетність охорони здоров'я в діяльності держави, поліпшення умов праці, навчання, побуту і відпочинку населення, розв'язання екологічних проблем, вдосконалення медичної допомоги і запровадження здорового способу життя"..
Також, прошу звернути Вашу увагу, на те, що в Фастівській міській районній лікарні немає місць, де можна залишити дитячі візочки.

Направляємо Вам відповідь на електронну петицію від 22.01.2018 р. (доповнено)
Додаток: сканована копія відповіді