Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Встановити у Горішніх Плавнях бокс для збору вживаного одягу та інших речей

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БИКОВ ДМИТРО ГЕННАДІЙОВИЧ

Розглянувши петицію по суті, інформуємо про наступне.

Бокси для збору вживаних речей, які встановлено у деяких населених пунктах України, зокрема у Шишацькій ОТГ, розміщуються та використовуються центрами соціальних послуг.
У Горішньоплавнівському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Калина» при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги вже організовано пункт прийому від громадян, підприємств, установ та організацій одягу та взуття для задоволення потреб малозабезпечених громадян.
Речі для пункту прийому проходять відбірковий огляд працівниками терцентру «Калина», вони приймаються в чистому, задовільному стані, потім перуться при високіх температурах та проходять термічну обробку. Встановлення боксів унеможливлює відбір речей і може спровокувати поширення інфекційних паразитарних захворювань шкіри.
Одяг та взуття надається як відвідувачам терцентру, так і всім потребуючим натуральної допомоги громадянам, у тому числі бездомним особам. Пункт прийому постійно поповнюється, тому наявних речей достатньо для задоволення зазначених потреб.
Дякуємо за виявлену небайдужість і Вашу активну громадську позицію.

Міський голова, Д.Г.Биков

Станом на 26 травня надано відповідь на 7 петицій Переглянути