АТП 13250 Кримінальний

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Зняття начальства АТП13250 та провести аудіт незаконного підняття тарифу за проїзд, та використання коштів. Винних в крадіжках довести до суду...

На Вашу петицію щодо ТОВ «Ірпінське АТП 13250» повідомляємо наступне.
Організацію та контроль за міжміськими перевезеннями здійснює Управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації.
Разом з тим, інформуємо, що з березня 2015 року постановою КМУ від 25.03.2015 р. №240 відмінене державне регулювання тарифів на автомобільному транспорті.
За інформацією, яку надало автотранспортне підприємство, підняття вартості тарифу на перевезення обумовлено стрімким зростанням вартості пального, запчастин та підняттям мінімальної заробітної плати. Відповідні розрахунки щодо обґрунтування вартості проїзду у відповідності до рекомендованої Методики (наказ Мінтрансу №1175 від 17.11.2009 р.) були своєчасно надані організатору перевезення, а саме: Київській обласній державній адміністрації. Зауважень до розрахунків, з боку організатора, перевізник не отримав.
ТОВ «Ірпінське АТП 13250» - приватне підприємство, яке займається виключно пасажирськими перевезеннями та спрямовує зароблені кошти на статутні завдання підприємства.