Перенесення зупинки попуток Академмістечко-Ірпінь

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановні мешканці Ірпіня!

Зараз у соц. мережах активно обговорюється питання перенесення зупинки на попутку Академістечко - Ірпінь (по маршруту 379), яка зараз є між 381 Бучанською та 379 Ірпнінською маршрутками.
Через зупинку попутних транспортних засобів в другій полосі на цьому місці часто виникають аварійні ситуації та затори, а пасажири ризикують життям, стоячи на проїжджій частині. Водіям вже почали виписувати штрафи, а пасажирам доводиться стояти в декількох чергах, що перешкоджає руху людей до інших маршруток.

Є пропозиція перенести цю зупинку на 120 метрів вперед за 422 бучанську маршрутку. Там дуже багато вільного місця.
Буде одразу вирішено декілька проблем: ми з вами не будемо порушувати правила дорожнього руху та заважати іншим на дорозі; водіїв перестануть штрафувати, а людям стане комфортніше чекати на попутку.

Зрозуміло, що деякий час буде спротив. Але, якщо кожен з нас почне інформувати про це інших водіїв та пасажирів, ми швидко змінимо ситуацію на краще.
Поки що мова йде лише про 379 маршрут по вул. Університетська.

Підписуйте петицію і поширюйте інформацію про неї іншим.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 червня петицію підписали 55 осіб з 300 необхідних.