Капремонт дороги по вул. Натана Рибака (ділянка від вул. Полтавська до вул. Северинівська)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Вже кілька років дорога по вул Натана Рибака (на ділянці від вул. Полтавська до вул. Северинівська) в жахливому стані. Відсутнє асфальтне покриття, відкриті люки і величезні калюжі під час дощу унеможливлюють нормальне пересування мешканців цієї та навколишніх вулиць. Ситуація ускладнюється тим, що 2016 року міська рада найняла для ремонту цієї вулиці недобросовісного підрядника і прийняла від нього акт робіт про буцім то відремонтовану дорогу. Так на папері дорогу по вул. Натана Рибака відремонтували за 800 тис. грн та здали в експлуатацію. Тепер з цим підрядником тривають суди, а міська влада заявляє, що поки вони не завершаться, вулицю ремонтувати не будуть. При цьому, як довго будуть тривати суди та як довго люди будуть жити поруч з розбитою та просто небезпечною дорогою, не знають. Вимагаємо від міської ради негайно підняти питання про реальний ремонт вул. Натана Рибака та у найшвидші терміни здійснити його! Адже у фіктивному ремонті дороги винний не лише підрядник, а й міська рада, яка його відібрала та прийняла його роботу!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 22 вересня петицію підписали 101 особа з 300 необхідних.