+ ще 184 громади!

Створення Йога-простору у парку Центральний

Пропонуємо створити Йога-простір у парку Центральний або окремо облаштований Йога-парк у місті Ірпінь.
Сучасний простір має охоплювати площу близько 150 кв.м. Це має бути унікальний парк - територія здорового способу життя!
Він включатиме в себе галявину для занять на килимках, лавки для виконання вправ для хребта, підвісні гамаки для перевернутих вправ та коректної розтяжки, конструкції підвісних крісел для відпочинку у парку та арт-об'єкт у вигляді скульптури, у якій закладено ідею цілісності людини та єдності між людьми.
Передбачено, що інструктори йоги з усіх шкіл нашого міста проводитимуть тут відкриті безкоштовні заняття, майстер-класи з різноманітних стилів і напрямів йоги для людей різного віку. Жителі міста зможуть також і самостійно практикувати фізичні вправи.
Просимо громаду підтримати цей проект, щоб міська влада передбачила в бюджеті на 2020 рік кошти на початок облаштування цього парку!

Дата створення:

Станом на 22 жовтня петицію підписали 69 осіб з 300 необхідних.