Біля новозбудованого Будівельною групою "Сінергія" будинку за адресою: вулиця Новооскольська, 2ж/2є, є земельна ділянка, яка є власністю територіальної громади міста Ірпінь та відповідно може бути використана для будівництва скверу.
Зазначена послуга (будівництво скверу) може бути надана Комунальним підприємством ІМР "Ірпіньзеленбуд".

По завершенні будівництва та після знесення будівельного паркану виявилося, що зазначена земельна ділянка захаращена як сухостойними деревами, так і сміттям; відсутне освітлення - що створює сприятливі умові для скупчення осіб, які мають наркологічну залежність (про це свідчить значна кількість використанних медичних шприців).
Наразі зазначена земельна ділянка огорожена металевими прутами з арматури, що створює небезпечні умови для маленьких ірпінчан та їх батьків.

Просимо роглянути на сесії ІМР питання щодо виділення з міського бюджету відповідних коштів для будівництва скверу або виконання комплексу озеленювальних робіт на вказаній земельній ділянці.

Електронну петицію "Про виділення з міського бюджету коштів для будівництва скверу або виконання комплексу озеленювальних робіт на земельній ділянці по вул. Новооскольській, 2ж/2є" взято до відома (копія рішення Ірпінської міської ради додається).