Єдина система

Перевірка медичних закладів на дотримання правил безпеки та санітарії 14 74
Тротуар по вул. Хіміків 7 83
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Надати у відкритий доступ інформацію, яку містить генеральний план м. Калуша та детальні плани забудови територій м. Калуша

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАТВІЙЧУК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Корицькій І.А.
м.Калуш
вул.Винниченка, 9

Шановна Інно Анатолівно!
Розглянувши Вашу електронну петицію про надання у відкритому доступі генерального плану міста Калуша та детальних планів забудови територій м.Калуша повідомляємо, що оскільки, на сьогоднішній день, Калуською міською радою не створено службу містобудівного кадастру, яка повинна займатися, поміж іншого, розміщенням містобудівної документації на сайті міської ради , то відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» уся містобудіна документація знаходиться у загальнодоступному місці, де з нею може ознайомитись кожна зацікавлена особа, в приміщенні органу місцевого самоврядування , а саме : в кабінеті головного архітектора міста за адресою м.Калуш, майдан Шептицького 2, (2-й поверх).
Окремо зазначаємо , що :
- згідно з ч.1. ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» Містобудівний кадастр - державна система зберігання і використання геопросторових даних про територію, адміністративно-територіальні одиниці, екологічні, інженерно-геологічні умови, інформаційних ресурсів будівельних норм, державних стандартів і правил для задоволення інформаційних потреб у плануванні територій та будівництві, формування галузевої складової державних геоінформаційних ресурсів;
- згідно з ч.4. ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» профільні геопросторові дані не пізніше 30 робочих днів після затвердження містобудівної документації вносяться до містобудівного кадастру відповідного рівня;
- згідно з ч.5. ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» дані містобудівного кадастру, необхідні для провадження містобудівної діяльності, проведення землевпорядних робіт, забезпечення роботи геоінформаційних систем, використовуються для задоволення інформаційних потреб державних органів, органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб;
- згідно з ч.6. ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» Інформація, яка міститься у містобудівному кадастрі, є відкритою та загальнодоступною, крім відомостей, що належать до інформації з обмеженим доступом.
Графічні матеріали детальних планів території, які розроблялися протягом останніх років будуть розміщені на сайті Калуської міської ради до 20.10.2017 року.
Врховуючи той факт, що Генеральний план міста, розроблений в 1978 році на паперових носіях (розміром 4,6м на 2,6м), немає технічної можливості його оцифрувати для розміщення на сайті. Зазначаємо , що станом на 09.10.2017 року проведено тендерну процедуру із закупівлі послуги з розроблення генерального плану міста та підписано відповідну угоду . Протягом року новий генеральний план міста буде розроблений в цифровому форматі і після його затвердження , цифрова версія генплану буде розміщена на офіційному сайті міста. На період розроблення нового генерального плану міста, на сайті міської ради буде розміщена фотокопія діючого генерального плану .
За аналогією, на сайті буде розміщено фотокопія проекту детального планування центральної частини міста Калуша (розмір на паперових носіях 2,0м на 2,0м)

З повагою

Перший заступник