Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Влаштувати кільцеву розв'язку на перехресті вул. Чорновола-Європейська-Пом. Революції 145 23
Облаштування припіднятих пішохідних переходів поблизу шкіл 113 53
Дитячий майданчик на вулиці Б. Хмельницького 33,37,39,41,43... 46 22
Зобов'язати власників автопарків дотримуватись чистоти в громадському автотранспорті. 43 31
Молокомат 42 1
Маршрут до Лікарні в Підгірках через Вокзал - Хотінь 31 51
Вулиця Ломоносова. Ремонт дороги. 25 28
Камери в ЦРЛ. 22 47
Перевірка сміттєвих урн на радіацію. 13 23
Літній кінозал. 10 68
Літній кінозал. 10 68
Дозволити батькам самим обирати школу для своїх дітей 9 65
Сквер вул.Підвальна та Винниченка 3 74
Встановити вуличне освітлення у дворі будинку за адресою Б.Хмельницького, 20 1 89
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Височанка,вул.Сірка

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАТВІЙЧУК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Розглянувши петицію щодо ремонту дороги, влаштування фос та перенесення опори на вул.Сірка повідомляємо наступне.
Рішенням міської ради від 25.03.2016р. № 206 затверджено Програму розвитку дорожньо-мостового господарства міста Калуша на 2016-2019 роки та перелік заходів, обсягів та джерела фінансування Програми. Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Сірка передбачено Програмою на 2019 рік.
Рішенням міської ради від 25.01.2018р. № 1346 «Про внесення змін до бюджету міста Калуша на 2018 рік» затверджено перелік об’єктів, видатки на які в 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку (далі - Перелік). По мікрорайону Височанка в Перелік включено капітальний ремонт вул. Шухевича (на ділянці від вул.Курбаса до вул.Андрусяка), вул.Березовського, вул.Полідовича та передбачено 1040,4 тис.грн.
При виготовленні проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вул.Сірка буде розглянуто можливість влаштування фос, оскільки по даній вулиці проходять інженерні мережі.
Що стосується винесення опори, то представниками управління житлово-комунального господарства міської ради спільно з представниками Калуської філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» та Калуського управління з експлуатації газового господарства здійснено спільне обстеження ділянки дороги, де розміщена опора. При цьому встановлено, що перенесення згаданої в зверненні опори ПЛ-0,4 кВ по вул.Сірка є проблематичним внаслідок розташування комунікацій (газопроводи, водопровід і лінія зв’язку) та необхідності збереження їх охоронних зон. Відповідно перенесення ділянки ПЛ-0,4 кВ по вул.Сірка потребує винесення згаданих інженерних мереж з дотриманням охоронних зон та значних витрат коштів. В місцевому бюджеті на 2018 рік кошти на дані роботи не передбачено.

Заступник міського голови Руслана Вайда

Фіцак 6-29-68