Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 183 громади!
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Щомісячна допомога притулку для собак міста Калуша

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАТВІЙЧУК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Автору петиції «Щомісячна допомога притулку для собак міста Калуша»
Гр. Курчій Зої Олександрівні

Виконавчий комітет Калуської міської ради розглянув електронну петицію, яка набрала необхідну кількість голосів щодо щомісячної допомоги притулку для собак міста Калуша і повідомляє наступне.
04.09.2017 року виконавчим комітетом Калуської міської ради та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Дім Сірка» підписаний Меморандум про співпрацю щодо скорочення кількості безпритульних тварин в м. Калуші на 2017-2020 роки шляхом етичного ставлення до них та регулювання їх чисельності гуманними та цивілізованими методами (далі - Меморандум), спрямований на захист від страждань і загибелі тварин внаслідок жорстокого поводження з ними, захист їх природних прав та зміцнення моральності та гуманності суспільства.
Відповідно до п.5.2.1 Меморандуму БО «Благодійний фонд «Дім Сірка» взяла на себе зобов’язання щодо забезпечення належного щоденного кваліфікованого догляду та харчування тварин притулку.
В 2018 році з міського бюджету було виділено 197,0 тис.грн. на стерилізацію безпритульних тварин.
В 2019 році з міського бюджету виділено 198,0 тис.грн. на стерилізацію безпритульних тварин
05.02.2019 року з підрядною організацією ТзОВ «Ветеринарна клініка «Добродій» заключено договір на оплату послуг з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин на суму 198,0 тис.грн.

Міський голова Ігор Матвійчук

Фіцак