Капітальний ремонт тротуарів на вулиці Винниченка

Тротуари на одній з центральних і ключових вулиць міста Калуша перебувають в жалюгідному стані. До того ж це стосується обох сторін вулиці Винниченка.

Найгірший стан тротуарів - поряд з автобусною зупинкою "Центр". Асфальтове покриття вкрито великими тріщинами, а місцями взагалі відсутнє. Поряд із пішохідним світлофором асфальт зруйнований корінням дерева, а поряд - зруйновано ділянку тротуару у ході заміни аварійного трубопроводу. Поряд з буд. 2 та буд. 4 - асфальтне покриття повністю руйнується, оскільки у свій час було встановлено прямо по старій польській плитці (яка в багатьох місцях вже виступає на поверхню). Перед будинком № 3 - позаду автобусної зупинки - тротуар зруйновано в ході будівництва нової зупинки. Не в кращому стані знаходиться тротуар перед буд. № 1.
Прохання провести капітальний ремонт тротуарів на вулиці Винниченка шляхом зняття старого асфальтного покриття та встановлення тротуарної плитки (аналогічним способом проведено ремонт тротуарів на вул. Хіміків, Б. Хмельницького, Підвальна).
Прохання до калушан - підтримати дану петицію.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 22 липня петицію підписали 14 осіб з 150 необхідних.