+ ще 172 громади!

Проведення 21.07.2019 місцевого консультативного опитування

На мою, та багатьох не байдужих калушан думку , результати громадських слухань з приводу надання дозволу на зміну цільового призначення земельноі ділянки та самого обєкту кінотеатру " Відродження " були проігноровані калуською міською радою.Тому, відповідно до Положення № 491 "Про консультативне опитування мешканців міста Калуша" , затвердженого рішенням міської ради від 29.09.2016р., пропоную:

21 липня 2019 року на виборчих дільницях міста Калуша, паралельно з позачерговими парламентськими виборами в Україні, провести місцеве консультативне опитування щодо зміни цільового призначення земельноі ділянки для реконструкції кінотеатру "Відродження" під багатоквартирний житловий будинок на площі Героїв 16 в місті Калуші.

На консультативне опитування винести наступне запитання:

1. Чи вважаєте Ви необхідним зобов'язати Фонд комунальної власності та міського голову територіальної громади міста Калуш, подати в суд на розірвання договорів купівлі продажу кінотеатру "Відродження" та прилеглої земельної ділянки, з метою їх повернення у власність територіальної громади міста Калуш.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 липня петицію підписали 15 осіб з 150 необхідних.