Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Батьки Калинівки за розвиток та безпечне дозвілля дітей -дитячий майданчик 24 60
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Калинівським безпритульним тваринам европейський притулок.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ШАМАЛЮК АНАТОЛІЙ ВАСИЛЬОВИЧ

Виконавчий комітет Калинівської міської ради відповідно до поданої Вами електронної петиції, щодо створення притулку для безпритульних тварин на території м. Калинівка повідомляє наступне: відповідно до затвердженого Порядку розгляду електронної Петиції, адресованої Калинівській міській раді, Петицію «Калинівським безпритульним тваринам європейський притулок» винесено на розгляд виконавчого комітету ради 24.10.2018р., про що Вам було повідомлено, як її ініціатору, та запрошено на його засідання. Так як на території КП «Благоустрій міста Калинівка» немає приміщення для облаштування притулку та вільних земельних ділянок в місті для його будівництва теж немає, тому було прийнято рішення звернутися до Вінницької служби «Муніципальний притулок для тварин» для отримання орієнтовного розрахунку вартості послуг з метою подальшого укладання договорів (відлов безпритульних тварин (собак, котів) на території населених пунктів Калинівської ОТГ працівниками служби, проведення їх стерилізації та тимчасове перебування (післяопераційний період) на території закладу). Окрім цього, було надіслано на електронні пошти всіх сільських рад Калинівського району рішення виконавчого комітету з метою розгляду ними можливості виділення приміщень для утримання безпритульних тварин на умовах співфінансування.
Станом на 30 листопада поточного року будь-яких листів чи інформацій на адресу Калинівської міської ради не надходило.

Станом на 18 березня надано відповідь на 1 петицію Переглянути