Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 172 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Повышение оплаты за проезд 300 1 лютого 0
Запретить повышение цен за проезд в городском и пригородном транспорте до введения расчета за проезд с водителями аналогами денег, а не наличными деньгами. 306 1 лютого 0
Навести порядок с маршрутным такси города Херсона 319 30 січня 0
Комфортне перевезення пасажирів міським транспортом 512 26 січня 0
О внедрении электронного билета в общественном транспорте г. Херсона. 350 26 січня 0

Станом на 20 липня усього прийнято до розгляду 7 петицій Переглянути

Остання відповідь

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МИКОЛАЄНКО ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ

На розгляд Херсонської міської ради передано електронну петицію №ЕП-І-12 «Розірвати договори з перевізниками, які не дотримуються графіку та тарифу та перейти на комунальний транспорт», яка 13.12.2018 набрала необхідну кількість підписів мешканців територіальної громади міста Херсона, визначену Статутом територіальної громади міста Херсона.
Керуючись порядком роботи з електронними петиціями, встановленим Законом України «Про звернення громадян», статтею 76 Регламенту Херсонської міської ради VII скликання, затвердженого рішенням Херсонської міської ради від 02.12.2015 № 2 (зі змінами), зазначене питання внесено на розгляд профільної постійної комісії міської ради із наступним розглядом на пленарному засіданні XXVI сесії міської ради проекту рішення «Про розгляд електронної петиції №ЕП-І-12 Ільченка Д.О.», який прийнято за результатами голосування.

Станом на 20 липня надано відповідь на 1 петицію Переглянути