ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропоную розірвати договори із перевізниками, які не дотримуються графіку перевезень та встановлених тарифів. Також пропоную закупити у лізинг необхідну кількість автобусів та тролебусів та забезпечити мешканців міста комунальним транспортом.

На розгляд Херсонської міської ради передано електронну петицію №ЕП-І-12 «Розірвати договори з перевізниками, які не дотримуються графіку та тарифу та перейти на комунальний транспорт», яка 13.12.2018 набрала необхідну кількість підписів мешканців територіальної громади міста Херсона, визначену Статутом територіальної громади міста Херсона.
Керуючись порядком роботи з електронними петиціями, встановленим Законом України «Про звернення громадян», статтею 76 Регламенту Херсонської міської ради VII скликання, затвердженого рішенням Херсонської міської ради від 02.12.2015 № 2 (зі змінами), зазначене питання внесено на розгляд профільної постійної комісії міської ради із наступним розглядом на пленарному засіданні XXVI сесії міської ради проекту рішення «Про розгляд електронної петиції №ЕП-І-12 Ільченка Д.О.», який прийнято за результатами голосування.