На честь народного героя Херсона, перейменувати центральну вулицю міста Херсона на честь Деніса Лошкарева.

Проклята війна забрала життя ще одного херсонця. Людини, яка кожною клітинкою своєї сутності любила Херсон та Україну, яка одна з перших стала на захист міста від російських окупантів у буремну зиму 2013-2014 років, та змогла організувати його громадянську оборону.
Денис Лошкарьов – один з тих, кому мешканці міста зобов’язані своїм майбутнім. Глибоко порядна, чесна та відповідальна людина, яка особистим прикладом робила Україну вільною та захищала мешканців міста від російської навали на фронті.
Російсько-українська війна, яка вже п’ятий рік не дає мирно розвиватися державі, виснажує сили міста, вбиває тисячі молодих українців, залишає все більше питань в історичній спадщині міста, де головні вулиці носять ім’я російських полководців та державних діячів, причетних до першої гібридної анексії України в 17 столітті.
Вочевидь, прийшов час для виховання покоління нової України, поступово прибирати неоімперські назви з вулиць нашого міста.
Пропоную надати шану справжньому герою Херсона, та змінити назву центральної вулиці міста імені Потьомкіна, одного з одіозних діячів російської імперії часів Катерини ІІ, на честь справжнього народного героя Херсонщини - Дениса Лошкарьова, який поклав своє життя за українське місто Херсон.

Дата створення:

Станом на 20 квітня петицію підписали 39 осіб з 250 необхідних.