+ ще 172 громади!

Транспортна розв’язка по вулиці Трудовій (район авторинку)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв’язку зі стрімким розширенням мікрорайону та збільшенням чисельності його населення виникла потреба в додатковому міському транспорті по вулиці Трудовій (біля авторинку).

У вказаному мікрорайоні побудовано та заселено багато житлових комплексів, ще кілька в процесі будівництва, функціонує ТРЦ Woodmall, а кількість маршруток лише скорочується (№20 відмінено, №61 відмінено, №28 – залишилося 4 машини). Виїхати вранці до центру неможливо! Як і доїхати від залізничного вокзалу до автостанції №1.

Просимо покращити транспортну розв’язку по вулиці Трудовій (біля авторинку) до центру в робочі дні.

Хайнацькій Ю.Ю.
м. Хмельницький
Шановна Юліє Юріївно!

За результатами розгляду Вашої електронної петиції щодо роботи додаткового громадського транспорту по вул. Трудовій повідомляємо, що з метою створення додаткових умов га покращення транспортного сполучення для мешканців нових житлових будинків по вул. Трудовій (в напрямку до центру міста), виконавчим комітетом Хмельницької міської ради прийнято рішення від 13.12.2018 року № 1019 "Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від 14.09.2017 № 657 із внесеними змінами”.
Відповідно до вказаного документа, внесено зміни до схеми руху автобусів по маршруту № 20 "Катіон - Лезневе”, які курсуватимуть наступним чином: Львівське шосе, вул. Толстого. вул. Кам'янецька. вул. Подільська, вул. Свободи, вул. Шевченка, вул. Заводська, вул. Трудова, вул. Вінницька, вул. Молдавська, вул. Вінницька, пре. Миру (із заїздом на автостанцію № 1). вул. Трудова, вул. Заводська, вул. Шевченка, вул. Свободи, вул. Подільська, вул. Кам'янецька. вул. Толстого. Львівське шосе.
Оскільки, по результатах проведених 05.11.2018 року конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, від перевізників-претендентів не було подано жодної конкурсної пропозиції щодо обслуговування вказаного маршруту та конкурс не відбувся, виконавчим комітетом Хмельницької міської ради прийнято рішення від 22.11.2018 року № 925 "Про визнання конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування по об'єкту конкурсу №7 таким, що не відбувся та проведення конкурсу”.
У зв'язку з цим, управлінню транспорту та зв'язку Хмельницької міської ради доручено провести конкурс з перевезення пасажирів по даному маршруту.
Наразі, управлінням транспорту та зв'язку Хмельницької міської ради проводиться робота щодо пошуку потенційного автомобільного перевізника, який би обслуговував зазначений вище маршрут на тимчасовій основі, до проведення самого конкурсу.
Додатково інформуємо, що на вимогу управління транспорту та зв'язку Хмельницької міської ради, адміністраціями товариств з обмеженою відповідальністю «Рембуд-транс» та «Хмельницьке таксі» у ранкові та вечірні години збільшено кількість транспортних засобів на маршруті № 28 «Вул. Північна - Лезневе» з 3 до 8 одиниць та на маршруті № 40 «Ружична - Лезневе» в 8 до 13 одиниць.
Роботу вказаних маршрутів взято на контроль.
Додаток: копія рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 13.12.2018 року № 1019 "Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від 14.09.2017 № 657 із внесеними змінами" на 1 арк.
З повагою,
заступник міського голови А. Бондаренко