Облаштування зони відпочинку навколо озера на Озерній

У нас в місті є лише 4!! парка, в яких можна гарно погуляти. На Озерній є озеро, навколо якого завжди гуляє багато людей - від дітей до стареньких. Тротуар там жахливий, з ямами, сміттєві урни і лавочки є лише зі сторони Озерної, з візочком пройтись навколо озера важко - валяються повалені дерева, сміття. Пропоную владі нашого міста подбати про цю зону і створити там умови для відпочинку , а саме : встановити лавочки і урни навколо озера (не лише зі сторони Озерної), зробити тротуар також навколо озера, прибрати завалені дерева, покосити траву, зробити клумби або насадити дерев (щоб відділити, власне, зону відпочинку від дороги).

Андрощук Ірині Валентинівні
Повідомляю, що електрона петиція щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна» підтримана рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 14.02.2019 року № 141.
Додаток копія рішення на 1 арк.
Начальник управління В. Новачок

Рішення виконавчого комітету
від 14.02.2019 року №141
При розгляд електронної петиції щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна».

До міської ради надійшла електронна петиція щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна».
Вивчивши питання, вказане в електронній петиції, слід зазначити, що в поточному році управлінням житлово-комунального господарства замовлено коригування проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні «Озерна» в м. Хмельницькому». Циим проектом передбачено виконання робі т з улаштування пішохідних доріжок навколо озера, їх освітлення, встановлення лавок та модульної кабіни громадського туалету. На виконання даних робіт міським бюджетом передбачені кошти в сумі 2960,721 тис. гри.
Враховуючи вищевикладене, розглянувши електронну петицію щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №6 "Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді", виконавчий комітет міської ради,

ВИРІШИВ:
1. Підтримати електронну петицію щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна».
2. Управлінню житлово-комунального господарства (В. Новачок) здійснити виконання робіт з капітального ремонту зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні «Озерна» в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Направити відповідь про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції.
4. Оприлюднити інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.
Міський голова О. Симчишин