Футбольне поле СЗОШ №12

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Футбольне поле СЗОШ №12 знаходиться у непридатному для комфортних занять спортом стані: поверхня поля нерівна, на деяких ділянках відсутнє трав'яне покриття. Пропоную владі нашого міста облаштувати на місці старого поля нове, що відповідатиме сучасним вимогам, матиме якісне штучне покриття та умови для проведення спортивних занять як учнів, так і жителів мікрорайону.

Катревич Богдан Іванович
Шановний Богдане Івановичу!
Вашу електронну петицію «Футбольне поле СЗОІП №12» розглянуто
Питання будівництва та облаштування спортивних майданчиків закладів освіти міста є актуальним для місцевої влади та заслуговує на увагу.
Повідомляємо, що рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 24.01.2019 року №50 «Про розгляд електронної петиції «Футбольне поле СЗОШ №12» петицію підтримано.
Також інформуємо, що при внесенні змін до бюджету міста Хмельницького на 2019 рік Департаментом освіти та науки буде надано пропозиції фінансовому управлінню щодо фінансування облаштування футбольного поля зі штучним покриттям на території спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 м. Хмельницького.
від
З повагою в.о. директора Департаменту Л. Корнієцька

РІ Ш Е Н Н Я
виконавчого комітету
від 24.01.2019 року №50
Про розгляд електронної петиції «Футбольне поле СЗОШ № 12»
Розглянувши електронну петицію «Футбольне поле СЗОШ № 12», з метою створення сприятливих умов для фізичного розвитку дітей, пропаганди здорового способу життя, занять спортом, покращення спортивної інфраструктури, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №6 “Про внесення змін до Статуту територіальної, громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Електронну петицію «Футбольне поле СЗОШ № 12» підтримати.
2. Департаменту освіти та науки (Л. Корнієцька) при внесенні змін до бюджету міста Хмельницького на 2019 рік надати пропозиції фінансовому управлінню (С.Ямчук) щодо фінансування облаштування футбольного поля зі штучним покриттям на території спеціалізованої загальноосвітньої школи № 12 м Хмельницького.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник.

Міський голова О. Симчишин