Покарати за отруєння собак

ЕКОЛОГІЯ

Вбивцю собак, догхантера ВИЯВЛЕНО!
Присутнiй навiть вiдео-доказ, на якому догхантер, яким виявився виконуючий обов`язки завідуючого притулку міського ( Центр поводження з тваринами) , начальник бригади відлову собак ХКП Спецкомунранс - ВЛАДИСЛАВ МЕДЛЯКІВСЬКИЙ!
На відео ніби то п’є каву, а тоді викидає з стакана отруту ( маленькі кусочки ковбаски з отрутою)
Отруєння собак сталося пару днів тому - Тетра .Заготзерно,Трудова
На відео з ним водій бригади Анатолій в оранжевому жилеті.
Собаки екіпажами поліції були доставлені в клініку.
Особисто головний лікар та професор ветеринарної медицини Кирил Чумаков боровся за життя тварин до пізнього вечора.
Руда собака померла.Чорний врятований та досі у важкому стані.
Безліч тварин будо вбито саме такою отрутою.
Цена таке "гуманне" регулювання популяцiї?
Вимагаю від правоохоронців притягнення до відповідальності усіх винних! Вимагаю у мера міста негайного звільнення цих догхантерів, які сьогодні представляють собою владу, з займаних посад!!!
Вимагаю негайного реагування на цю подiю!

УКРАЇНА
Хмельницька міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е H Н Я
від 28.03.2019 року № 285 м. Хмельницький

Про розгляд електронної петиції щодо притягнення до відповідальності за отруєння собак

До міської ради надійшла електронна петиція щодо притягнення до відповідальності за отруєння собак.
Вивчивши питання, вказане в електронній петиції, слід зазначити, що нормативно-правове регулювання захисту тварин від жорстокого поводження здійснюється Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження», ст. 299 Кримінального кодексу України та принципами Європейської конвенції про захист домашніх тварин тощо. Дані Закони спрямовані на захист тварин унаслідок жорстокого поводження з ними, захист їх природних прав та укріплення моральності й гуманності суспільства.
Відповідно до інформації, наданої Хмельницьким відділом поліції Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області, відомості щодо скоєння правопорушення, стосовно якого розглядається петиція, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 299 «Жорстоке поводження з тваринами» Кримінального кодексу та відкрито кримінальне провадження. Особи, які підозрюються у вчиненні правопорушення, на даний час звільнені з посад.
Враховуючи вищевикладене, розглянувши електронну петицію щодо притягнення до відповідальності за отруєння собак, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року № 6 "Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді", виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Електронну петицію щодо притягнення до відповідальності за отруєння собак підтримати.
2. Направити відповідь про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції.
3. Оприлюднити інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.
Міський голова О. Симчишин