Створення Документально-Ігрового фільму "місто Хмельницький.Історія.Сучасність."

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Шановні Хмельничани !Я Урбанський Олександр.Продюсер.Кінорежисер.Актор.Коренний Хмельничанин якій бажае щоб увесь Світ, Наша Молодь знала про історію нашого Міста.Видатних особистостей які проживали та творили у нашому місті...Звертаюсь до Вас з проханням підтримати петицію про створення Документально -Ігрового фільму про Історію Міста " Проскурів-Хмельницький" Одним із авторів Сценарію є наш видатний земляк Сергій Есюнін. Вартість виробництва фільму від 20 тис гривень.
Мій досвід роботи .Я працював над виробництвом більше 16 кіно-теле проектів,зокрема 8 проектів телеканала СТБ "У пошуках Істини"
Хочу зазначити Історія Громади Нашого міста є Спільною історіею Украінців,Поляків,Росіян,Циган. Позитивних людей різних віроісповідань,Поглядів. Тому я вважаю що ми повинні як пошану для міста у якому Ми живемо створити цей фільм! Буду вдачний Вам за Вашу особисту участь у створенні фільму,доповнення сценарію другоі частини фільму,розповіді про особистості з якими повязана історія міста Хмельницького,Проскурова.
у файлі публікую варіант сценарію фільму.

Дата створення:

Станом на 19 квітня петицію підписали 22 особи з 500 необхідних.