Перегляд роботи та контроль за рухом маршрутних транспортних засобів в мікрорайон Ракове

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Останнім часом дедалі важче доїхати з центру міста(зупинка "Торговий центр" та наступні за нею зупинки в сторону мікрорайону Ракове) маршрутними транспортними засобами в мікрорайон Ракове.
Дивно спостерігати на зупинці ТЦ, як через 7-10 хвилин курсують транспортні засоби в сторону Виставки та мкр-н Озерна (№11, 11а, 21, 29, 35, 38, 43, 46 та ін.), а в бік мкр-ну Ракове їх майже нема.
Вся справа в тім, що приблизно з 19.30 - 20.00 години в бік мкр-ну Ракове курсують лише тролейбуси № 7, 7а (які не дотримуються графіків курсування, які містяться на кожній зпинці), тролейбуса №13 взагалі останнім часом не спостерігається у вечірній час, та маршрутний ТЗ № 2. Всі решту ТЗ, а це № 18, 23, 51, 52 після 20.00 год. взагалі на маршруті відсутні.
Через такий рух даних ТЗ створюються незручні умови пересування громадян у вечірній час до своїх домівок. Тому просимо міську владу:
1) розібратися з даною проблемою;
2) замінити перевізника на маршруті № 51 з Хмельницького КП "Електротранс" на одного з приватних перевізників (так, як КП "Електротранс" не виконує зобов"язання з перевезення;
3) зобов"язати перевізників, які виграли тендери на перевезення ( маршрут № 18, 23, 51 та 52) дотримуватися графіків перевезення.

Дата створення:

Станом на 19 квітня петицію підписали 39 осіб з 500 необхідних.