+ ще 164 громади!

Будівництво, та відновлення скейтпарку для розвитку екстримального спорту

Доброго дня. Я один з (BMX) райдерів м. Хмельницького, але звертаються усі в тому числі райдери скейтери та самокатери. Взимку ми виходили з положення та катались в парку ім. Чехмана на колишній сцені, але туди задуває сніг. Для такої кількості заохочених райдерів там місця замало, через це та інші фактори (холоднечу) ми змушені кататись на будівництвах. У тому році нам побудували скейтпарк на території палацу творчості та пообіцяли довести фігури які були у плані будівництва скейтпарку до кінця минулого літа, але будівництво не завершено й досі. За весь сезон була одна поломка фігури. Ми домовились з заступником директора Пилак Мариною Миколаївною на дозвіл
ремонту фігури, на який нам дали згоду і ми оперативно перед контестом (змаганнями) скейтерів відремонтували фігуру. Але всеодно більшість райдерів незадовільняє скейтпарк, тому що всі фігури різкі та незручні для активного розвитку, через це травмонебезпека для нових райдерів більша, та й для нас також. Ми просимо вас виділити кошти для побудови нового скейтпарку (найкращий варіант під накриттям), або ж добудувати вже існуючий скейтпарк, але з нормальними фігурами які не будуть негативно впливати на розвиток усіх райдерів

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 24 лютого петицію підписали 67 осіб з 500 необхідних.