Закриття міського зоокуточку

ІНШІ

У місті Хмельницькому існує зоокуточок. Туди приходять люди зі своїми дітьми ,адже хочуть показати їм доглянутих,здорових,щасливих, вільних тварин ,до яких добре ставляться працівники закладу. Та натомість люди бачать зовсім інше: тварини в жахливому стані,хворі і кволі,лежать і тихенько чекають на порятунок або ж на свій кінець. Їжа цих тварин-гниле м`ясо ,яке вже обсіли мухи!Клітки вже майже прогнили. У зоокуточку можна побачити птаха з відбитим оком, з якого йде кров ,овечок, які лежать у тісних воль`єрах майже нерухомо, черепах,які знаходяться в надто тісному басейні , в який ще до того ж постійно кидають монети .Окремої уваги заслуговують ведмеді,клітки яких за розмірами трохи більші ніж самі тваринки. Це ніякий не зоокуточок, а просто "концтабір для тварин"! А люди приходять і далі платять гроші за те,щоб власники цього закладу й надалі продовжували таким чином знущатися над беззахисними тваринками! Нам негайно слід це припинити і закрити цей зоокуточок раз і назавжди! Тварин слід перемістити у реалібітаційні центри ,де їх вилікують і будуть за ними доглядати,зокрема для ведмедів є чудовий реалібітаційний центр,що знаходиться у Карпатах. Там вони зможуть відчувати себе вільно і відновлювати популяцію,адже в Україні залишилось всього !300! бурих ведмедів! Небайдужі громадяни,побачивши інформацію про зоокуточок у соцмережах, пропонують свою допомогу у якості лікування птахів ,перетримки інших звірят.Об`єднаймося ж і припинимо тортури над тваринами,які не заслуговують такої кари,адже вони наші менші брати і хочуть жити в гармонії з людиною,а ми повинні їм допомагати,адже людина може захистити себе сама,а тварина перед людським світом-ні!!! Поширюйте петицію у соцмережах ,закликайте знайомих підписувати її!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 12 листопада петицію підписали 598 осіб з 500 необхідних.