Обладнання громадського транспорту системами кондиціонування та опалення

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Хмельницькі автобуси та маршрутки перетворились на справжнє пекло. Постійні скарги пасажирів на те, що комусь немає чим дихати, а комусь дує, а також жахливі запахи від розпарених людських тіл в переповнених тролейбусах чи автобусах зробили неможливим пересування хмельничан та гостей міста в громадському транспорті.

З метою збереження здоров'я пасажирів та забезпечення їх комфорту пропонуємо заборонити закупівлю нових транспортних засобів для міста Хмельницького, якщо в них відсутня встановлена заводська система кондиціонування та опалення.

Також зобов'язати перевізників обладнати весь діючий міський транспорт системами кондиціонування та опалення до 1 травня 2020 року.

Крім цього, з 1.05.2020 пропонуємо ввести знижувальний коефіцієнт вартості проїзду для транспорту, в якому відсутнє опалення в зимовий період чи кондиціонування в літній. Та затвердити нормативні показники температури в транспортному засобі для кожної пори року. У випадку відхилення - застосовувати знижувальний коефіцієнт для всіх ТЗ.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 лютого петицію підписали 530 осіб з 500 необхідних.