Встановлення нової огорожі навколо дошкільного навчального закладу #23 "Вогник"

Дошкільний навчальний заклад вперше відкрив свої двері у далекому 1964 році. Коли ж було встановлено теперішній паркан не пам’ятають навіть найстарші працівники дитячого садочка. За ці роки він значно зіпсувався: похилились стовпчики, з’явилось безліч дірок в сітці, яка є основою паркану, конструкція паркану просіла. І хоч з року в рік працівники дошкільного закладу своїми зусиллями намагаються зробити усе можливе, щоб паркан виглядав належно, однак він поступово втратив і свою захисну функцію, і естетичну привабливість. До того ж висота паркану (1 м) і розташування одразу за ним проїжджої частини не дозволяє повноцінно організовувати освітній та виховний процес. Розміщений дошкільний заклад поруч із пивзаводом, серед будівель приватного сектору, частково межує з ними. Територія дитячого садка, особливо у вечірній час, є привабливою для підлітків, осіб зовсім недитячого віку та дворових собак. І хоч ворота закладу зачиняються, а територією чергує сторож, низький паркан не заважає потрапити у садок усім охочим. Дуже боязко стає від того, що від дій невихованих людей уже не раз страждали і дитячі майданчики, і приміщення дошкільного закладу.
Новий паркан, який відповідає вимогам, має бути високим, міцним та естетичним. Але найголовніше - це захист для 370 вихованців закладу, це впевненість батьків, що їхні діти у безпеці, впевненість колективу в тому, що будівля та територія дитячого садочка, зокрема охайні клумби, обладнання ігрових майданчиків, вікна та фасад будуть цілі та непошкоджені, що сторонні особи не зможуть вільно потрапити на нашу територію та завдати шкоди.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 лютого петицію підписали 503 особи з 500 необхідних.