Будівництво Свято-Дмитрівського Храму Української Православної Церкви (в пам'ять загиблих воїнів Другої Світової війни, Афганістану та на сході України) за адресою: м. Хмельницький, вул. Чехова, 48.

Не чинити перешкод будівництву Свято-Дмитрівського храму Української Православної Церкви по вулиці Чехова, 48, яке ініційовано православними християнами та спілкою ветеранів війни в Афганістані, для проведення Богослужінь, зокрема молебнів за здравіє військових та поминальних служб по загиблим учасникам бойових дій на сході України.

На виконання п. 4.5. «Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді», затвердженого рішенням сесії Хмельницької міської ради від 27.01.2016 року, міською радою розглянуто та взято до уваги електронну петицію «Будівництво Свято-Дмитрівського Храму Української Православної Церкви (в пам'ять загиблих воїнів Другої світової війни, Афганістані та на Сході України) за адресою: вул. Чехова, 48».
За результатами розгляду повідомляємо, що це питання буде розглянуто на черговій сесії Хмельницької міської ради відповідно до місцевої ініціативи мешканців вул. Чехова.
Про прийняте рішення щодо будівництва Свято-Дмитрівського Храму Української Православної Церкви (в пам'ять загиблих воїнів Другої світової війни, Афганістані та на Сході України) за адресою: вул. Чехова, 48 буде повідомлено додатково.