Розчистка русла річки Південний Буг від намулу, відкладів, завалів в районі залізничного мосту через річку П.Буг у мк. р-ні Гречани в межах м. Хмельницького та створення рекреаційної зони

В звязку з відсутністю сприятливих умов для літнього відпочинку і районі русла річки п.Бугу в мікрорайоні віддаленому від центру міста, а також для створення сприятливих умов з організації літнього відпочинку населення міста Хмельницький, зокрема й жителів мікрорайону Гречани, а також для поліпшення екологічного стану річки П.Буг на території міста, пропоную провести інженерні роботи по розширенню та розчистці русла річки Південний Буг від намулу, відкладів, завалів в районі залізничного мосту через річку Південний Буг що знаходиться у Гречанах, в межах м. Хмельницького, а також для подальшого створення рекреаційної зони відпочинку в зазначеному у даній петиції місці.
На фотоскріні зображено місце розташування зазначеної у петиції території у мікрорайоні Дальні Гречани.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 лютого петицію підписали 153 особи з 500 необхідних.