ОСВІТА

Звертаємося до Хмельницької міської ради з проханням залишити у користуванні Хмельницького університету управління та права (державного вищого навчального закладу комунальної форми власності) приміщення корпусу № 2 (пров. Володимирський, 12), яке було передане університету у постійне користування рішенням Хмельницької міської ради.
У цьому корпусі вже 20 років розміщується факультет управління та економіки, що є невід’ємною частиною університету. Зусиллями батьків та студентів для потреб громади міста та області, починаючи з 1995 року, у непридатному в той час для навчання приміщені, обладнано 16 сучасних навчальних аудиторій, в тому числі 3 лекційні зали, які оснащені передовими технологіями. Також тут розташовані деканат і навчальний відділ факультету управління та економіки, дві кафедри, Студентський бізнес-центр, студентський клуб «Enactus» та Школа майбутнього керівника, в якій займаються учні випускних класів загальноосвітніх шкіл міста.
За 24 роки свого успішного функціонування університетом підготовлено більше 8000 дипломованих фахівців у галузі управління, економіки та юриспруденції, які працюють на благо громади міста Хмельницького та всієї нашої області.

Ми студенти – теж діти, не ставте під загрозу наше майбутнє!

З повагою, студентська рада ХУУП!!!

Міському голові
Симчишину О.С.

Шановний Олександре Сергійовичу!

Відповідно до пункту 4.5. ,,Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, електронну петицію автора Ковалішиної А.І. ,, Звертаємося до Хмельницької міської ради з проханням залишити у користуванні Хмельницького університету управління та права приміщення корпусу № 2 (пров. Володимирський, 12)” розглянуто.
Повідомляємо Вам, що в зв'язку зі збільшенням з кожним роком кількості учнів, що навчаються в Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 6, та необхідністю додаткового приміщення для їх навчання, стало актуальним питання повернення СЗОШ № 6 навчального корпусу та спортивного майданчика, балансоутримувачем яких вона є.
Про збільшення кількості учнів свідчить те, що в 2015 – 2016 роках навчання в СЗОШ № 6 закінчувало два 11 класи, натомість в 2016 – 2017 навчальному році було набрано три перші класи. Так загальна кількість учнів збільшилася з 585 до 653. Також на кінець 2016 року є близько 80 заяв батьків майбутніх першокласників, що свідчить про необхідність збільшення класних приміщень.
У зв'язку з викладеним вище, пропонуємо винести на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про повернення Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 6 навчального корпусу та спортивного майданчика, на балансі якої вони перебувають. Разом з тим, після припинення договору постійного користування будівлею від 1 жовтня 1997 року, розглядаємо можливість переукладання договору оренди частини приміщення навчального корпусу на певний строк.

З повагою
заступник міського голови А. Нестерук