Повернути місту Хмельницький історичну назву Проскурів (перезагрузка)

ІНШІ

Шановні громадяни!
Є пропозиція повернути нашому славному місту його попередню назву - Проскурів!
Мої мотиви в тому, що Проскурів мені більше подобається, але, якщо вам потрібна більш вагома причина, то можемо розіграти карту підписання невигідного договору з країною, яка і тоді була доволі агресивною, і зараз має статус агресора. Ця причина не витримає критики, але вона краща за мої субєктивні вподобання.

Давайте повернемо давно втрачене ім'я. Переконаний , що Проскурів краще підходить нашому славному місту героїв!

Доповнення з попередньої петиції поданої Михайловським Ярославом Анатолійовичем:

16 січня 1954 року сталася неоднозначна для нашого міста подія - керуючись радянським підходом до нашого минулого та фактично без згоди місцевих мешканців, Указом Президії Верховної Ради УРСР "на ознаменування історичної події - 300-річчя возз'єднання України з Росією і відзначаючи заслуги перед українським та російським народами видатного державного діяча і полководця Богдана Хмельницького" (див. фото) місто Проскурів було перейменовоне в Хмельницький. І це в той час, коли в Україні вже існувало та досі існує місто Переяслав-Хмельницький, назване на честь Богдана Хмельницького.
Враховуючи трагічні події останніх років в нашій Державі та агресивну деструктивну роль, яку відіграє в них Росія, а також керуючись офіційними державними доктринами декомунізації та деколонізації, пропоную читачам цієї петиції підтримати пропозицію повернути місту Хмельницький історичну назву "Проскурів" шляхом онлайн-голосування.
Первинні варіанти назви "Проскурів" - "Плоскирівці" та "Плоскирів" від самого початку не містили у собі ніякого політичного, конфесійного, етнічного та ідеологічного навантаження, а відображали лише ландшафтні особливості розташування історичного ядра міста між річками Плоска та Рів

Дата створення:

Станом на 25 квітня петицію підписали 156 осіб з 500 необхідних.