Про створення стерилізатора для кішок

ІНШІ

Пропонуємо винести на ваш розгляд петицію про створення у місті стерилізатора для кішок і притулку для їх тимчасової перетримки. Ні для кого не є відкриттям, що проблема безпритульних кішок у нашому місті набула катастрофічного характеру. Пропонуємо залучити до обговорення цієї теми небайдужу громадськість міста, міську владу , спеціалістів ветеринарної медицини, пресу та інших спеціалістів. Прохання виділити час і зайти на сайт міської ради та підписати цю петицію, а також внести свої пропозиції і бачення цієї проблеми.

Кравчук І.В.
вул. Заводська,26, кв. 5
м. Хмельницький, 29000

Ваше звернення розглянуто.
Повторно повідомляю, що рішенням дев'ятої сесії Хмельницької міської ради від 26.10.2016 року №23 створено комунальне підприємство «Надія». Підприємство організовано з метою створення сприятливих умов для співіснування людей та тварин в м. Хмельницькому, забезпечення здійснення контролю за дотриманням Правил утримання тварин, проведення просвітницької діяльності щодо гуманного відношення до тварин, регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Хмельницькому. При розробці проектно кошторисної документації на будівництво К1І «Надія» береться до уваги досвід європейських країн, щодо виділення місця під стерилізатор для тварин та облаштування післяопераційних боксів для їх тимчасового утримання. Враховуючи видові особливості котів, до них доцільно застосовувати метод «вилов - стерилізація - повернення на місце вилову», тобто метод «ВСП».
Начальник управління В. Новачок
вик. Т. Циб