+ ще 143 громади!

провести напівмарафон-2018

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Для сприяння розвитку спорту у м. Хмельницький вважаємо за необхідне провести центральними вулицями міста напівмарафон-2018, приурочений підвищенню іміджу і спортивного статусу Проскурова. Поділитись з кожним історією культурного центру Поділля, організувати спортивні ярмарки та конкурси для усіх бажаючих.

Мета спортивного дійства:
• Популяризація здорового способу життя і бігу.
• Залучити любителів різного віку до систематичних занять спортом.
• Стимулювати зростання спортивних досягнень в бігу на різні дистанції.
• Визначити найсильніших спортсменів та любителів бігу.

Дистанції
В залежності від віку скласти та затвердити маршрут на різні дистанції:
1. Індивідуальні забіги: 5км., 10км., 21км.
2. Шкільні забіги: 1км.
3. Дитячі забіги: 500м.

Терміни проведення заходу
ІІ-ІІІ квартали 2018 року.

Траса
Центральні вулиці м. Хмельницький.

Організувати біговий захід по прикладу багатьох міст України, де багаторазово проводяться змагання на марафонські та ультрамарафонські дистанції. Відкрити реєстрацію для участі мешканцям і гостям міста.

Шановна Світлана Вікторівна!
За дорученням міського голови Ваша електронна петиція “Провести напівмарафон- 2018“ у місті Хмельницькому, яку підписали 508 осіб, розглянута. Управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради підготовлено відповідне рішення виконавчого комітету.
Рішення прийнято на засіданні виконавчого комітету від 22.03.2018р. № 186.
Додаток: Рішення виконавчого комітету «Про розгляд електронної петиції «Провести напівмарафон-2018”.

З повагою,
начальник управління С. Ремез

вик. С Папаш тел. 76-41-09

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Про розгляд електронної петиції “Провести напівмарафон-2018”
Розглянувши електронну петицію “Провести напівмарафон-2018”, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року №6 “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді”, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1 Електронну петицію “Провести напівмарафон-2018” підтримати.
2 Доручити управлінню молоді та спорту (С. Ремез), департаменту освіти та науки (Р.Миколаїв) 05 травня 2018 року провести напівмарафон-2018, розробити схему маршруту проведення заходу вулицями міста, забезпечити участь спортсменів, школярів, дітей.
3 Хмельницькому відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області забезпечити громадський порядок та перекриття вулиць по маршруту проведення змагань з 10.00. год. до 13.00. год. 05.05.2018 року.
4 Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г. Мельник.

Міський голова О. Симчишин