+ ще 161 громадa!

Ремонт дороги по пров.Тракторному (р-н.Старого аеродрому)

Шановний Олександре Сергійовичу
Мешканці а також люди, які працюють на підприємствах по провулку Тракторному (мікрорайон Старого аеродрому) звертаються до Вас з проханням зробити ремонт дороги (по якій дорослі та діти ходять щодня) з облаштуванням тротуару для пішоходів.
На даний момент дорога у надзвичайно жахливому стані. Під час осінньо-весняного періоду даний відрізок дороги для автомобілів справжнє випробування а для людей суцільна смуга перешкод. Доводиться ходити через велетенські калюжі та болото. А коли тане сніг чи йдуть дощі,утворюються потоки води, обійти які неможливо, доводиться мочити взуття та ноги людям які йдуть на роботу або дітям які щоранку йдуть у садочок або школу.
Просимо Вас звернути увагу на наше звернення та посприяти ремонту дороги по провулку Тракторному, зробити тротуарну доріжку для пішоходів, та забезпечити можливість проходу та проїзду по вулиці.

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 26.07.2018 року № 583 м. Хмельницький

Про розгляд електронної петиції щодо ремонту дороги по прв. Тракторному (р-н Старого аеродрому)»

До міської ради надійшла електронна петиція щодо ремонту дороги по прв. Тракторному (р-н Старого аеродрому).
Вивчивши питання, вказане в електронній петиції, слід зазначити, що провулок Тракторний має житлову та промислову зону. На провулку Тракторному в промисловій зоні розташовані підприємства, які використовують дорогу для руху важкого транспорту вантажопідйомністю понад 20 тон. В житлову зону по проїзній частині рухається приватний транспорт забудовників та будівельна техніка. Ремонт вулично-дорожньої мережі міста здійснюється в порядку пріоритетності та в межах наявного фінансового ресурсу. Першочергово за кошти міського бюджету здійснюється ремонт доріг з інтенсивним рухом громадського транспорту. В зв’язку з обмеженим фінансовим ресурсом міським бюджетом кошти на капітальний ремонт прв. Тракторного (р-н Старого аеродрому) в 2018 році не передбачені
Враховуючи вищевикладене, розглянувши електронну петицію щодо ремонту дороги по прв. Тракторному (р-н Старого аеродрому) та клопотання управління житлово-комунального господарства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року № 6 “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді”, виконавчий комітет міської ради,
ВИРІШИВ:
1. Відхилити електронну петицію щодо ремонту дороги по прв. Тракторному (р-н Старого аеродрому).
2. Направити відповідь про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції.
3. Оприлюднити інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

Заступник міського голови В. Гончарук