+ ще 141 громадa!

Ремонт догоги по вул проїзд 1-й Барвінковий, проїзд 2-й Барвінковий (мікрорайон дачний Дубово кінцева маршруту №30 )

Шановний Олександре Сергійовичу
Мешканці , які проживають по вул проїзд 1-й Барвінковий, проїзд 2-й Барвінковий (мікрорайон дачний Дубово кінцева маршруту №30 ) , а також люди житлових масивів Тепловик ,масив Лідія, Швейник , Золота Нива, Поліграфіст, Тролейбусник, Автомобіліст, які працюють на різних підприємствах міст звертаються до Вас з проханням зробити ремонт дороги і освітлення(по якій дорослі та діти ходять щодня до роботи і до школи ) з облаштуванням тротуару для пішоходів.
На даний момент дорога у надзвичайно жахливому стані. До кінцевого маршруту приходиться ходити понад 2 км так як це окраїна міста, Під час осінньо-весняного періоду даний відрізок дороги для автомобілів справжнє випробування а для людей суцільна смуга перешкод. Доводиться ходити через велетенські калюжі та болото в темноті довгий відрізок шлягу до маршруту №30 так як він неможе туда проїхати бо руйнуються транспортні засоби. А коли тане сніг чи йдуть дощі,утворюються потоки води і болота , обійти які в темноті неможливо.
Просимо Вас звернути увагу на наше звернення та посприяти ремонту дороги по вул проїзд 1-й Барвінковий, проїзд 2-й Барвінковий(мікрорайон дачний Дубово кінцева маршруту №30 ) зробити тротуарну доріжку для пішоходів, та забезпечити можливість проходу та проїзду по вулиці в цілому.

Дата створення:

Станом на 20 травня петицію підписали 114 осіб з 500 необхідних.