+ ще 153 громади!

Ремонт дороги по вул. Підлісній, масив "Обрій"

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановний Олександре Сергійовичу !!!
Мешканці м. Хмельницького, що проживають у житловому масиві "Обрій" звертаються до Вас з проханням зробити ремонт дороги по вул. Підлісній, м. Хмельницький, масив " Обрій" (по якій дорослі та діти ходять щодня). На даний момент дорога у надзвичайно жахливому стані. Під час зимового періоду даний відрізок дороги для автомобілів справжнє випробування а для людей суцільна смуга перешкод. Доводиться ходити через велетенські калюжі та болото. А коли тане сніг чи йдуть дощі,утворюються потоки води, обійти які неможливо, людям які йдуть на роботу, або дітям які щоранку йдуть у садочок, або школу.
Просимо Вас звернути увагу на наше звернення та посприяти ремонту дороги по вул. Підлісній, масив "Обрій", зробити тротуарну доріжку для пішоходів, та забезпечити можливість проходу та проїзду по вулиці.

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 26.07.2018 року № 582 м. Хмельницький

Про розгляд електронної петиції щодо ремонту дороги по вул. Підлісній, масив «Обрій»

До міської ради надійшла електронна петиція щодо ремонту дороги по вул. Підлісній, масив «Обрій».
Вивчивши питання, вказане в електронній петиції, слід зазначити, що вулиця Підлісна розташована в житловому масиві індивідуальної забудови «Обрій» та використовується приватним транспортом для під’їзду до садиб, рух громадського транспорту відсутній. Разом з тим, ремонт вулично-дорожньої мережі міста здійснюється в порядку пріоритетності та в межах наявного фінансового ресурсу. Першочергово за кошти міського бюджету здійснюється ремонт доріг з інтенсивним рухом громадського транспорту. Кошти на капітальний ремонт вул. Підлісної в 2018 в бюджеті міста не передбачені.
Враховуючи вищевикладене, розглянувши електронну петицію щодо ремонту дороги по вул. Підлісній, масив «Обрій» та клопотання управління житлово-комунального господарства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року № 6 “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді”, виконавчий комітет міської ради,
ВИРІШИВ:
1. Відхилити електронну петицію щодо ремонту дороги по вул. Підлісній, масив «Обрій».
2. Направити відповідь про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції.
3. Оприлюднити інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

Заступник міського голови В. Гончарук