Будівництво підземного чи критого наземного переходу між приміщенням залізничного вокзалу та платформами

З метою безпеки громадян міста Хмельницького та його гостей, ініціювати звернення до Укрзалізниці з метою виділення коштів для спільного будівництва цієї важливої споруди. На превеликий жаль, за час існування головного залізничного вокзалу міста Хмельницького, на його платформах загинуло багато людей. Оскільки, через станцію Хмельницький проїзджають не лише пасажирські поїзди, а й вантажні, що є небезпечним, тому вирішення даного питання є дуже актуальним. Крім цього, у разі одночасного прибуття декількох поїздів, під час переходу на платформи створюються незручності, в результаті яких люди змушені із багажем переходити колії у невстановлених місцях. Під час проектування даного обєкту доцільно розглянути варіант продовження безпечного переходу у напрямку вулиці Чорновола. Крім того, у рамках безпеки, в місцях можливих небезпечних переходів у межах станції колії загородити металевою сіткою

Дата створення:

Станом на 17 липня петицію підписали 144 особи з 500 необхідних.