+ ще 141 громадa!

Створити майданчик для вигулу собак у Південно-Західному районі

Більшість людей вигулює своїх собак чи на дитячих майданчиках, чи стадіонах, або під вікнами в людей. У всіх розвинених країнах давно практикують майданчики для вигулу собак. Створення огороджених майданчиків буде вигідним людям, які бояться що їх чи їхніх дітей покусає собака що бігає без повідка. З іншого боку власники собак зможуть пускати своїх тварин побігати і не хвилюватись що тих зіб'є машина чи вони когось вкусять, або втечуть.
Зараз діє закон, який зобов'язує власників вигулювати собак на майданчику, але на практиці майданчик лиш один на Гречанах і зрозуміло що з Південно-Західного мікрорайону туди ніхто свого улюбленця не поведе. На благо устрій такого майданчика потрібно зовсім мало грошей - всього лиш ділянка(навіть з деревами) і сітчатий паркан. Для початку можна створити такий майданчик на Південно-Західному мікрорайоні. Після вдалого експерименту можна буде створювати такі майданчики у всіх районах міста.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 травня петицію підписали 39 осіб з 500 необхідних.