+ ще 161 громадa!

Захист тварин

ЕКОЛОГІЯ

Заборонити мешканцям міста вчиняти самосуд над тваринами, які небажані у їхньому дворі чи під’їзді. Якщо комусь заважає будь-яка тварина, нехай звертаються до організації Врятуй життя і повідомляють про це, а не травлять, забивають і відстрілюють їх власноруч.

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 25.10.2018 року №854

До міської ради надійшла електронна петиція щодо заборони мешканцям міста вчиняти самосуд над тваринами.
Вивчивши питання, вказане в електронній петиції, слід зазначити, що нормативно-правове регулювання захисту тварин від жорстокого поводження здійснюється Законами України «Про захист тварин від жорстокого поводження», "Про тваринний світ", "Про охорону навколишнього природного середовища", "Про ветеринарну медицину", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про захист населення від інфекційних хвороб", рішенням четвертої сесії міської ради № 5 від 09.02.2011 «Про затвердження концепції регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Хмельницькому», рішенням сьомої сесії міської ради № 6 від 15.06.2011 «Про затвердження Правил утримання домашніх тварин у м. Хмельницькому та втрату чинності рішення міської ради від 26.08.99 р. № 5» та іншими нормативно-правовими актами, що прийняті відповідно до нього.
Враховуючи вищевикладене, розглянувши електронну петицію щодо заборони мешканцям міста вчиняти самосуд над тваринами, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року № 6 “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді”, виконавчий комітет міської ради,
ВИРІШИВ:
1. Відхилити електронну петицію щодо заборони мешканцям міста вчиняти самосуд над тваринами.
2. Направити відповідь про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції.
3. Оприлюднити інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

Міський голова А. Симчишин

Петицію підписали 521 особа з 500 необхідних.