+ ще 141 громадa!

Ремонт дороги на вул.Львівське шосе (проїзд до будинків 33/2 та 33/2а)

Просимо зробити дорогу - проїзд до будинків 33/2 та 33/2а на вулиці Львівське шосе. На протязі багатьох років дорога знаходиться у жахливому стані, відсутнє асфальтне покриття, після зими зробилися величезні ями. Автомобілем неможливо заїхати до будинку, доводиться мочити взуття та ноги людям, які йдуть на роботу. З дитячим візочком взагалі не можливо пройти, особливо в дощову погоду. В даних будинках проживає більше 300 людей, з них переважна більшість наше майбутнє – діти!
Всього 50-70 метрів асфальтованої дороги - та діти цих будинків будуть жити з більшою радістю та комфортом!
Просимо Вас звернути увагу на наше звернення та посприяти ремонту дороги - проїзд до будинків 33/2 та 33/2а, зробити тротуарну доріжку для пішоходів, та забезпечити можливість проходу та проїзду до центральної вулиці Львівське шосе.
Прошу також долучитися гостей нашого міста і підтримати петицію на благо комфорту проживання у Південно-західному мікрорайоні м. Хмельницького.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 травня петицію підписали 321 особа з 500 необхідних.