Приведення «зеленої» ділянки до належного порядку ( між будинками 3 ,7 по вул. Молодіжній та будинками 33/2 та 33/2а на Львівському шосе, в районі речового ринку).

Шановний , Олександре Сергійовичу!

Звертаються до Вас мешканці Південно-західного мікрорайону м.Хмельницького.
За останні роки наше місто розвивається великими темпами та веде активну розбудову багатоквартирними будинками у різних стилях , концепціях, дизайну - парки, сквери та спортивні стадіони тощо.
Але є ділянка міста в Південно-західному мікрорайоні, яка точно не славить наше рідно місто та підкидає «ложку дьогтю в бочку з медом». Дану зелену ділянку можна називати тільки багаторічними хащами та чагарниками, жахливими заростями старих сухих великих дерев, старого сміття, притулок «бомжів» та не самих кращих підлітків, місця для розпивання спиртних напоїв та вживання наркотичних засобів, місця жахів та загрозою проживання громадян, де можливе навіть зосередження осіб з маніакальний настроєм поводження.
Вищезгадана ділянка знаходиться в районі речового ринку, між будинками 3 ,7 по вул. Молодіжній та будинками 33/2 та 33/2а що на Львівському шосе.
Зрізання сухих дерев та моторошних кущів вже знизить підвищений ризик. Але наше бачення, як мешканців проживаючих біля даної ділянки - це побудова сучасного скверу з різноманітними засадженими деревами, ботанічними кущами та лавками для відпочинку мешканців та гостей міста, які приїжджають до славнозвісного хмельницького речового ринку, де присутні найбільш велике скупчення туристів та бізнес-осередку.
Ми вважаємо, що місто Хмельницький, має займати лідируючі місця по стремлінню бачити і робити своє місто європейським, з цінностями, безпекою та екологією, як в наших містах – побратимах з ЕС.
Просимо Вас, Олександре Сергійовичу, звернути увагу та дати вказівку відповідним комунальним службам, щодо приведення до порядку вищенаведеної «зеленої» ділянки нашого мікрорайону.

Заздалегідь вдячні.
Мешканці Південно-західного мікрорайону м. Хмельницького.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 липня петицію підписали 185 осіб з 500 необхідних.