+ ще 153 громади!

Охорона здоров'я дітей у ДНЗ .Контроль належного догляду та виховання у навчальних закладах.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Наразі маю проблему із дитячим садочком стосовно хворих дітей у групі. Та спілкуючись із людьми чиї діти відвідують інші садочки ,школи ,завжди чую скарги такого ж характеру. «тиждень у садочку два тижні вдома» із таким девізом живе 95% мам оскільки інші 5% це батьки яким байдуже на стан здоро'я власної дитини ,а на стан чужих дітей тим більше ,тому й ведуть дитину у садочок/школу де вихователь у якої девіз свій: «час іде -контора пише» ,без заперечень і жодних ранкових оглядів (що доречі мають бути ОБОВ'ЯЗКОВИМИ) впускає хворого до здорових ,а далі конвеєром хворіють всі.
Отож ,пропоную створити структуру ( або додати роботи уже існуючим структурам), яка у будь який день тижня/двох тижнів/місяць без попередження зможе відвідати будь який навчальний заклад міста (ДНЗ та ЗОШ) та перевірити належність виконання службових обо'язків працівників.
Структуру яка перевірить чи слідкує вихователь за здоров'ям дітей.
Чи відповідає заклад санітарним нормам.
Чим годують дітей.
Як викладає предмет вчитель.
І зрештую ,перевірить чи є на робочому
місці люди у яких зараз робочий день. (До прикладу ,у нашому ДНЗ медсестри немає коли моя дитина розіб'є ніс або коліно бо один раз вона-медсестра не досадила картоплю ,а іншим разом дочка у неї захворіла ,а зараз медсестра приїзджає на роботу не на 8:00 як написано у робочому графіку ,а о годині десятій ,щоб людей у транспорті було менше бо нога у людини хвора).
Завдяки такому органу контролю працівники будуть змушені належно виконувати свої службові обов'язки ,а це гарант того ,що діти будуть і здоровіші і розумніші. Тож прошу підтримати мою петицію усіх не байдужих. Кожна дитина-наше майбутнє ,а забезпечити їй гідні умови для розвитку-наш із вами обов'язок.

Дата створення:

Станом на 18 серпня петицію підписали 49 осіб з 500 необхідних.