Додати зупинку "Автостанція №1" у маршрути троллейбусів №3 та №63н

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Доброго дня! Подібна ідея виникала вже давно і в мене, і в друзів та в інтернеті також бачив хмельничани про це писали. Це дуже актуальне питання і я прошу його розглянути.
Суть полягає у тому, що в маршрутах троллейбусів №3 та №63н між зупинками "Ринок" (по Старокостянтинівському шосе) та "МАУП" додати проміжну - "Автостанція №1", з розворотом. Наскільки я розумію, технічних бар'єрів в цьому немає, це збільшить тривалість маршрутів всього на 5 хвилин, але додасть в мережу ліній, дуже важливу зупинку - центральний автовокзал. Для мікрорайону Раково (маршрут №3) - це буде найоптимальніший спосіб дістатися Автостанції №2, так як маршрут МТ №19 має великий інтервал руху, а маршрут МТ №32 є недоцільним для поїздок з Раково до Автовокзалу.
Що стосується маршруту №63н, ситуація аналогічна. Центральний автовокзал - є важливим елементом інфраструктури Хмельницького, але нічні тролейбуси його не покривають, хоча якщо б маршрут №63н, після МАУП вирушав до Автостанції, там робив оберт та їхав Старокостянтинівським шосе - це питання можно було б вирішити.
Дякую!

Дата створення:

Станом на 22 вересня петицію підписали 37 осіб з 500 необхідних.